People, technology and life

Beoordelen of meedingen? Meedingen!

De afgelopen week is er al veel geschreven over The Next Web kaarten die weggegeven worden. Ik schrijf nu met opzet “weggegeven worden” in plaats van “die wij weggeven”. Dat komt omdat ik intussen zelf ook de smaak te pakken heb gekregen. Het lijkt me namelijk erg interessant om bij The Next Web aanwezig te zijn. De onderwerpen zijn interessant, de sprekers prima en ook onder de bezoekers zullen er veel interessante mensen zijn.

Over de afgelopen maanden heb ik al een aantal ideeën gekregen voor interessante startups. Sommige echte internet services, anderen een combinatie van een internet service met een product of duidelijke dienstverlening. Het wordt nu dan ook tijd om er actie op te ondernemen. Om het in het Engels te zeggen; “Put your money where your mouth is”. Ofwel, ik ga me ook in de strijd om de kaartjes werpen. Hoe? Dat is nog even onduidelijk. Het wordt een video, maar wat daarin precies gaat gebeuren moet ik nog bedenken. Daar ga ik vanavond voor zitten. Wel is duidelijk wat het gaat worden. De domeinnaam is al geregistreerd en de naam voor de startup staat vast. Nieuwer kun je ze niet vinden. Ik ben benieuwd of ik The Next Web ga halen.

Even voor de duidelijkheid, ik heb verder geen enkele invloed op het weggeven van de kaartjes zelf. Dat zal gebeuren door jullie; de mensen die gaan stemmen op de video’s die geplaatst gaan worden op PitchStorm.tv. Ik zie er naar uit.

1 Comment

  1. Lucien Burm

    That’s the spirit, Arne! Very curious overhere…good luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑